Politiecontrole bij Schietsportvereniging Dedemsvaart: RTV Oost filmt uniek kijkje achter de schermen

Op vrijdagavond 23 februari heeft de Schietsportvereniging Dedemsvaart bijzonder bezoek ontvangen van Politie Zwolle en RTV Oost.

Jaarlijks voert de politie een controle uit met betrekking tot wapens en munitie, en dit keer werd de vereniging vergezeld door RTV Oost, die een programma maakt over de diverse taken van de politie.

De voorzitter, secretaris en enkele leden van de schietsportvereniging waren aanwezig tijdens deze inspectie. De controle verliep voorspoedig, waarna er een onverwachte wending plaatsvond. Na de inspectie werd er een kleine schietcompetitie georganiseerd tussen de aanwezige politieagenten en de leden van de schietsportvereniging.

Dit unieke evenement werd vastgelegd door RTV Oost en zal naar verwachting medio mei worden uitgezonden. Het programma belooft een interessante kijk te geven achter de schermen van de politiecontroles en de schietsportvereniging, waarbij de focus ligt op de professionaliteit en samenwerking tussen de twee groepen. Schietsportliefhebbers en geïnteresseerden in politiewerk kunnen zich verheugen op een boeiende inkijk in deze bijzondere samenwerking.